—————  UMJETNA TRAVA ZA UREĐENJE OKOLIŠA

——     PROIZVODI NAPRAVLJENI ZA UŽIVANJE!     ——

Našu kolekciju umjetne trave za vrtlarstvo karakterizira stvaranje prekrasnih zelenih površina koje ostvaruju bit onoga što bi stvarna i funkcionalna umjetna trava trebala biti. Boja, mekoća i udobnost koju pružaju vlakna naših proizvoda tjeraju nas da stvaramo prostore iz snova za uživanje naših osjetila.

Svake godine strpljivo radimo, usvajamo razvoj i nove tehnologije, s ciljem da budućnost umjetne trave postane stvarnost. Ponosni smo što smo razvili Realtech®, vlastiti tehnološki sustav koji je prisutan u cijeloj našoj kolekciji proizvoda, koji poboljšava funkcionalnost travnjaka i omogućava nam najbolji izbor proizvoda od umjetne trave na tržištu, zbog njegove izvrsne ravnoteže između funkcionalnosti, trajnosti i estetike.

Inspirirajte se krajobraznom kolekcijom Realturf, najstvarnija je, funkcionalna i najsvestranija na tržištu, odaberite našu široku paletu proizvoda od umjetne trave za vanjske prostore i uređenje vrta te ukrasite svoj vrt kao što ste oduvijek sanjali. Zaslužili ste vrhunsku kvalitetu s prirodnom esencijom i svim prednostima koje vam pruža Realturf umjetna trava na otvorenom.