PROIZVODNJA

U Realturfu smo ponosni na svoj proizvodni kapacitet i kvalitetu svojih proizvoda.

Svaka rola je tkana, završena i uvijek testirana u zemlji porijekla kako se zajamčila najbolja moguća kvaliteta.

Svi naši proizvodi proizvedeni su i komercijalizirani u skladu s ISO-9001 međunarodnim standardima za upravljanje kvalitetom i okolišem ISO 14001.

Od naših početaka strpljivo smo pregledavali i testirali različita dostignuća i tehnologije. Danas vam nudimo izvanredan tim iskusnih stručnjaka i kvalitetno rješenje kako koristiti umjetnu travu najnovije generacije u sportske ili ukrasne svrhe. Naši proizvodi proizvedeni su s jedinim ciljem da se pronađe ravnoteža između funkcionalnosti i estetike.

Pozvani ste da iskusite našu motivaciju:

Da napravimo najbolje proizvode!

CERTIFICIRANO ŠPANJOLSKO PODRIJETLO

Realturf, nacionalni proizvođač umjetne trave, nagrađen je oznakom certificiranog španjolskog podrijetla (OEC). OEC pečat pridonosi promicanju i povećanju ekonomske socijalne vrijednosti španjolskih tvrtki koje proizvode u Španjolskoj, čineći te tvrtke vidljivijima i poboljšavajući prepoznavanje naših proizvoda od strane potrošača.

Proizvodi certificirani OEC pečatom prošli su iscrpnu reviziju i kontrolu materijala radi provjere nacionalnog podrijetla.

NAŠ PROIZVODNI PROCES

R&D i dizajn

Naš odjel za istraživanje i razvoj provodi svaki mjesec u godini u razvoju koncepta, dizajna modela i testiranju novih proizvoda. U stalnom smo procesu poboljšanja. U procesu dizajniranja oslanjamo se na mišljenje tisuća naših klijenata. Naš jedini cilj je pronaći ravnotežu između funkcionalnosti i estetike.

Ekstruzija vlakana i proizvodnja

Ovo je ključni trenutak za kvalitetu naših proizvoda i pravilnu upotrebu tehnologije.                  Odabrane sirovine rastopljene su postupkom ekstruzije u perforiranoj čeličnoj ploči kako bi se stvorile niti koje će se kasnije koristiti u konačnom proizvodu.

Niti se zatežu i rastežu dok ne ostane tako fino vlakno kao što je prirodna trava, a nekoliko vlakana se kombinira da bi se napravilo više kalemova niti.

Tkanina

Stroj se hrani stotinama kalema i šiva tkaninu na podlogu ili podlogu od trave. S druge strane, oštrice režu vlakno na željenu visinu, gustoću i razdvajanje bodova, što će proizvesti proizvod s jedinstvenim konačnim tehničkim karakteristikama.

Nadzor

U slučaju da postoji bilo kakav nepravilan šav, nadzornik ga detektira i ručno fiksira na licu mjesta. Prema našem protokolu kvalitete, provodi se trostruki nadzor: dok je proizvod tkan, prilikom prolaska kroz pećnicu neposredno prije pakiranja i prilikom provjere tehničkih karakteristika svake serije u laboratoriju.

Brtvljenje i bušenje baze

Na podlozi se valjkom ispisuje brtveni sloj. Pećnica na stalnoj temperaturi brtvi i daje proizvodu dimenzijsku stabilnost i prianjanje vlakana. Tijekom postupka iglice s visokom temperaturom buše podlogu kako bi pomogle u naknadnoj drenaži naših proizvoda.

Laboratorijsko ispitivanje

Trava prolazi unutarnju kontrolu kvalitete kako bi se osiguralo da je u skladu s tehničkim specifikacijama utvrđenim u našem standardu kvalitete ISO 9001.

Mnogi naši proizvodi također se šalju u neovisne laboratorije kako bi potvrdili kvalitetu u skladu sa strogim propisima kao što su FIFA, RFEF, ITF, FEP, FIH ili WR.

Pakiranje, označavanje i skladištenje

Trava se konačno pakuje u kolutove do 70 metara (230 stopa) i čuva dok ne krene na odredište. Svaka rola je označena crtičnim kodom koji identificira svaku proizvedenu pošiljku. Ovaj crtični kod može pratiti proizvod dok ga ne instalirate u vašem domu ili sportskom centru. Naše logističko skladište u Alicanteu opslužuje tisuće klijenata sa svih pet kontinenata.

REALTURF TEHNOLOGIJE

Tehnologije za senzacije

POUZDANI STRUČNJACI

Tijekom dizajniranja i izrade umjetne trave postoje brojne mogućnosti, sa širokim izborom polimera vlakana ili brtvi za podlogu. To konačni proizvod i njegove performanse čine sasvim različitim i jedinstvenim. U Realturfu radimo na tome da našim klijentima pružimo budućnost umjetne trave s razvojem tehničke umjetne trave REALTECH. Ova tehnologija poboljšava funkcionalnost trave u smislu estetike, trajnosti i poboljšava kvalitetu života naših klijenata.

Posljednjih godina izraz “tehnička sportska odjeća” postao je vrlo popularan. Tehnička sportska odjeća odnosi se na odjeću dizajniranu posebno za svaki sport. Oprema koju zahtijeva osoba koja se bavi planinarskim planinarenjem nije ista za osobu koja trči u parku, iako postoje sličnosti između oba sporta. Slična se situacija događa s proizvodima od umjetne trave. U Realturfu svake godine dizajniramo jedinstvene kolekcije sa specifičnim karakteristikama za svaku situaciju.

Slijedi opis naših glavnih tehnologija posebno dizajniranih i razvijenih da zadovolje potrebe naših klijenata: