TERASA I PENTHOUS

TERASA I PENTHOUSE

Ukrasite svoju terasu i penthouse sa stilom!

Naši vrhunski proizvodi od umjetne trave za terase i dvorišta su revolucija. Do savršenstva oponašaju prirodnu površinu i imaju iznimnu čvrstoću i trajnost.

Naši modeli za terase i penthouse mogu se postaviti na beton ili popločenu površinu. Budući da je naša umjetna trava izrađena od materijala koji imaju tako prirodni izgled, površini daje jedinstvenu boju i stil. Promjenom ovog područja vašeg doma imat ćete osjećaj stvaranja prirodnog prostora punog života na vašoj terasi.

U Realturfu imamo različite modele umjetne trave s jedinstvenim karakteristikama za terase, tako da možete odabrati model koji najbolje odgovara potrebama vaše terase.

Naša umjetna trava za terase pripremljena je za veliki promet. Zahvaljujući tehnologijama Bobyshape Realtech® i Maxrecover Realtech®, naša trava idealna je za velike prometne prostore, omogućavajući vam da svoju terasu ukrasite teškim predmetima poput vanjskog namještaja ili čak bazena na napuhavanje. Veliki oporavak vlakana omogućit će im da se sami vrate u početni položaj ili ih vratite jednostavno četkanjem.

Terase ukrašene umjetnom travom Realturf lako se čiste i održavaju. Kombinacija visine i gustoće vlakana naših modela trave omogućava površini da uvijek bude u optimalnim uvjetima. U Realturfu vam stavljamo na raspolaganje naš paket za održavanje sa svime što vam je potrebno za održavanje sintetičke trave na terasama. Napor je minimalan, ali pomoći će vašoj terasi da bude u savršenim uvjetima tijekom cijele godine.

Instalacija umjetne trave na terasama je jednostavna i travu možete sami instalirati, bilo da je na betonu ili pločicama. Ostvarite najbolje rezultate slijedeći naše preporuke za instalaciju. Ako želite, imamo najbolje stručnjake u vašoj blizini koji će vam pomoći u tome. Uz to, naša je trava za terase prošla rigorozna ispitivanja kvalitete i ima trostruki certifikat o sigurnosti protiv bakterija i požara. Potpuno je sigurna jer ne oslobađa štetne tvari dok se koristi. S našim proizvodima vaša terasa ili penthouse imat će 100% siguran travnjak.