—————  UMJETNA TRAVA ZA TERETANE

Trening visokih performansi!

Teretane svake godine postaju sve veće i raznovrsnije. Korištenje umjetne trave u teretanama uvijek je mudra odluka jer stvara ugodan i kvalitetan prostor za kretanje ljudi po teretani. Postao je omiljena podnica za većinu članova teretane. Umjetna trava gotovo ne zahtijeva održavanje, vrlo se lako čisti i vašoj će teretani dati moderan, zeleni imidž. Umjetna trava se održava u optimalnim uvjetima bez obzira na intenzitet treninga.

—————  PROIZVODI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

——       TERETANE       ——

OPIS I KARAKTERISTIKE

Naša umjetna trava u teretani pripremljena je za veliku gužvu u prometu, a na njoj možete koristiti i teške predmete. Veliki sustav oporavka vlakana omogućit će im da se vrate u početni položaj odmah nakon uporabe. Naši proizvodi od sintetičke trave za teretane posebno su dizajnirani za treninge u zatvorenom i na otvorenom, te CrossFit prostorima. Omogućuje vam bavljenje svim vrstama sportova bez straha od prekida.

Jednostavno čišćenje i održavanje površine zahvaljujući teksturiranim monofilamentima visoke gustoće u našim proizvodima za teretanu, koji uvijek održavaju površinu u optimalnim uvjetima. U Realturfu nudimo vam naš paket za održavanje sa svime što vam je potrebno za održavanje umjetne trave u teretani: uz minimalan napor vaša će trava u teretani biti u savršenim uvjetima tijekom cijele godine.

Postavljanje umjetne trave u teretani je jednostavan proces, a možete ga učiniti sami. Može se postaviti preko postojećeg poda, betona ili pločica. Ostvarite najbolje rezultate slijedeći naše preporuke za instalaciju ili možete kontaktirati jednog od naših najboljih stručnjaka u vašoj blizini da vam pomogne.

Naša trava za teretanu prošla je rigorozne testove kvalitete i ima trostruki certifikat sigurnosti protiv bakterija i vatre, što je čini sigurnom poput igračke. Ovaj standard navodi da proizvod može biti siguran samo ako ne ispušta nikakve štetne tvari kada se na njemu igra. S našim proizvodima vaša će teretana biti 100% sigurna. Također imamo široku paletu boja tako da možete prilagoditi i stvoriti funkcionalno sportsko područje s maksimalnim učinkom.

Preporučena upotreba: Javne i privatne teretane, CrossFit i dvorane za vježbanje.