—————  UMJETNA TRAVA ZA TENIS

Vrhunska kvaliteta za Vaš teren!

Dizajnirali smo i proizveli našu kolekciju umjetne trave za tenis u skladu sa svim parametrima koje je postavila Španjolska teniska federacija. Realturf razvija umjetnu travu visokih performansi za profesionalce, kao i za travnjake privatnih klubova. Naši različiti proizvodi za travnjak za tenis razvijeni su prema standardima EFF, a prikladnost za bavljenje ovim sportom testirana je u neovisnim laboratorijima.

—————  PROIZVODI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

#
UMJETNA TRAVA DRIVE PRO
#
UMJETNA TRAVA MATCH PLAY

——       BOJA I FUNKCIONALNOST       ——

OPIS I KARAKTERISTIKE
Realturf ima tri vrste proizvoda za tenis u širokoj paleti boja, a svaka od njih ima specifične karakteristike za željenu vrstu podloge.
Fibrilirana umjetna trava za tenis
Glavna karakteristika Proturf umjetne trave su njeni fibrilirani filamenti.
Prednosti: Ova vrsta vlakana daje podlozi bržu igru i čini ispunu stabilnijom, tako da je odskakanje lopte pravilnije na ovoj vrsti podloge.
Protiv: Vlakna se više troše, pa je i trajnost manja.
Preporučena uporaba: Tenis klubovi s umjerenim prometom.
Monofilamentna umjetna trava
Drive Pro umjetnu travu karakteriziraju monofilamentna vlakna s efektom pamćenja. Monofilament ima tri živca, MaxRecover Realtech® tehnologiju koja pomaže vlaknu da povrati svoju okomitost.
Prednosti: Izdržljiva, otporna trava za tenis s vrlo visokim oporavkom. Igra je sporija nego na fibriliranim površinama i obično se sviđa velikoj većini igrača.
Protiv: Površinu je potrebno povremeno očetkati kako bi se izravnale silikatne ispune.
Boje: zelena, plava, hrđa, bijela
Preporučena uporaba: Teniski klubovi s velikim prometom.
Teksturirana monofilamentna umjetna trava
Match Play umjetna trava karakterizira korištenje teksturiranih monofilamenata. Ovaj proizvod ne prolazi kroz proces rezanja kao fibrilirani proizvodi, ali prolazi kroz drugi proces teksturiranja gdje se monofilament savija.
Prednosti: Podsjeća na fibriliranu travu jer je uvijena, ali zadržava vrhunsku izdržljivost. Ova vrsta vlakana podlozi daje bržu igru i bolje stabilizira ispunu pa je odskakanje na ovoj podlozi pravilnije. Proizvod će izgledati s manje punila, a boja će biti življa.
Protiv: Vlakna se više troše u procesu teksturiranja, tako da je trajnost ove površine manja od monofilamentne površine s memorijskim efektom.
Boje: zelena, plava, bijela.
Preporučena uporaba: Za elitna natjecanja.