Proizvodi za šljunčane i zelene površine, zelene zidove, zelene krovove i posude za sadnju

#
DEMETRA
posude za rasadnike

ZELENI PROIZVODI:   ASORTIMAN I PRIMJENA

Geoplastov kvalificirani tim inženjera neprestano dizajnira i razvija inovativne nove proizvode. Naš cilj je pronaći rješenja koja mogu ponuditi pravu ravnotežu između tehnologije i zaštite okoliša. Zato se koncentriramo na dizajn proizvoda koji poboljšava otpornost i povećava održivost pojedinih projekata i urbanih područja. Savršeno rješenje kada gradimo parking i travnate prilaze su modularne plastične ploče. Na taj način čuvamo drenirajuću površinu tla i sagledavamo urbani razvoj s obzirom na ekološku održivost.

Zelena parkirališta, prilazi i šetnice, krovni i okomiti vrtovi najbolji su način očuvanja okoliša: smanjenje drenirane površine tla uzrokuje ozbiljne posljedice na hidrološku ravnotežu. Jednostavne i brze za postavljanje, naše modularne plastične pločice ne stvaraju probleme u obradi površine i mogu biti izvrstan dodatak postojećem travnjaku.

Geocross, Geograss, Geoflor, Runfloor, Salvaverde, Geogravel i Plastonella su modularne plastične ploče, dizajnirane kao rezultat naše strasti za inovacijama i prirodom jer jamče propusnost tla i izrađene su od polietilena niske gustoće, dobivenog od recikliranje vrećica i mekane ambalaže. Široka paleta naših proizvoda za travnate površine omogućuje nam da pronađemo specifično rješenje za sve zahtjeve projekta i da odgovorimo na sve vaše potrebe u pogledu propusnih površina. Naši zeleni proizvodi stvaraju održiva parkirališna i tranzitna područja, koja u isto vrijeme štede troškove za ugradnju i održavanje kolnika dok istovremeno štite travu.

Georoad je proizvod za učvršćivanje rubova prometnica.

Naši proizvodi Drainroof i Completa prikladni su za izradu zelenih krovova. Dizajnirani kao modularna ladica, i Drainroof i Completa lako se transportiraju na gradilište i brzo postavljaju preko hidroizolacijske membrane, stvarajući drenažni sloj s visokim kapacitetom zadržavanja. Naši zeleni proizvodi su isplativa rješenja zbog jednostavne ugradnje na postojeći krov, jednostavnog održavanja i značajnih prednosti.

Naš Wall-Y je plastična mreža za izgradnju vanjskih i unutarnjih zelenih zidova.

Posude su jake plastične posude za cvijeće koje su dostupne sa ili bez ručke u različitim veličinama i sa ili bez drenažnih otvora.

Demetra je Geoplastov asortiman vaza za privatno i poljoprivredno područje.