—————  UMJETNA TRAVA ZA BALKON

Napravite zeleni prostor na svom balkonu!

Tražite umjetnu travu za svoj balkon? Balkon je savršen prostor za stvaranje omiljenog mjesta u svom domu, nisu vam potrebne velike površine da biste imali taj svoj kutak u kojem se možete sunčati, čitati ili jednostavno opustiti.

Uživajte u zelenom prostoru koji je 100% siguran za kućne ljubimce i djecu i pogodan za svako vrijeme. Osim toga, izrada od sintetičkog materijala ne privlači insekte.

Naša umjetna trava za balkone savršeno oponaša prirodnu travu i zbog svoje mekoće i izgleda, dajući vrlo otpornu i izdržljivu površinu. Jeste li znali da umjetna trava obično traje između 10 i 20 godina, ovisno o njezinoj upotrebi i njezi? Bit će to više nego isplativa investicija za vaš balkon.

Održavanje je vrlo jeftino pa možete bezbrižno uživati ​​u zelenoj površini. Dajte doprinos okolišu odabirom jednog od naših prijedloga, jer umjetna trava ne zahtijeva navodnjavanje i korištenje kemijskih proizvoda za održavanje.

Bez obzira kakav je vaš balkonski pod, umjetna trava može se postaviti na bilo koju vrstu površine kao što su zemlja, cement, pločice ili beton.

Imamo različite modele klasificirane po visini: umjetna trava 20 mm, umjetna trava 30 mm, umjetna trava 40 mm – 60 mm.

Naši distributeri koji će vas rado savjetovati u odaberu svog modela umjetne trave.

—————  PROIZVODI

#
UMJETNA TRAVA INCANTO
Mekoća  ♦ ♦ – –         Memorija   ♦ ♦ ♦ ♦ 
Drenaža ♦ ♦ ♦ –        Prirodnost ♦ ♦ ♦ –
#
UMJETNA TRAVA TERRANOVA
Mekoća  ♦ ♦ ♦ –         Memorija   ♦ ♦ ♦ ♦ 
Drenaža ♦ ♦ ♦ ♦        Prirodnost ♦ ♦ ♦ ♦
#
UMJETNA TRAVA TERRACE
Mekoća  ♦ ♦ ♦ –         Memorija   ♦ ♦ ♦ – 
Drenaža ♦ ♦ ♦ –        Prirodnost ♦ ♦ ♦ –
#
UMJETNA TRAVA MASTER
Mekoća  ♦ ♦ – –         Memorija   ♦ ♦ ♦ ♦ 
Drenaža ♦ ♦ ♦ –        Prirodnost ♦ ♦ ♦ –
#
UMJETNA TRAVA OASIS
Mekoća  ♦ ♦ – –         Memorija   ♦ ♦ ♦ ♦ 
Drenaža ♦ ♦ ♦ ♦        Prirodnost ♦ ♦ ♦ ♦
#
UMJETNA TRAVA EDEN
Mekoća  ♦ ♦ ♦ –         Memorija   ♦ ♦ ♦ ♦ 
Drenaža ♦ ♦ ♦ –        Prirodnost ♦ ♦ ♦ –
#
UMJETNA TRAVA BASICPLUS
Mekoća  ♦ ♦ – –         Memorija   ♦ ♦ – – 
Drenaža ♦ ♦ ♦ –        Prirodnost ♦ ♦ – –

——       JAKO REALNO, MINIMALNO ODRŽAVANJE        ——       

Zahvaljujući tehnologijama Realtech® BodyShape i MaxRecover, dobit ćete umjetnu travu za svoj balkon sa savršenim oporavkom od stopala, idealnu za prostore s velikim prometom. U slučaju da imate kućne ljubimce ili živite u kišnim područjima, preporučujemo naš model Oasis ili Terranova. Sa svojom MaxDrain tehnologijom nude vrhunsku odvodnju u usporedbi s drugim modelima na tržištu.

Cijela naša kolekcija umjetne trave za vrt prošla je rigorozne testove kvalitete i ima trostruki sigurnosni certifikat protiv bakterija i požara, stvarajući siguran prostor za vašu obitelj i kućne ljubimce.

Umjetna trava ima prednost što se lako čisti i održava, kombinirajući visinu i gustoću vlakana kako bi površina uvijek bila u optimalnom stanju. Uz minimalan trud imati ćete savršen vanjski prostor tijekom cijele godine.

Jeste li zabrinuti zbog postavljanja umjetne trave za balkon? Odlučite li ga sami ugraditi, u nekoliko jednostavnih koraka dobit ćete dobar rezultat bez obzira na vrstu podloge vašeg balkona. U našem odjeljku “uradi sam” naše web stranice pronaći ćete upute za izvođenje instalacije. Ako više volite imati profesionalca za montažun imamo profesionalne instalatere koji će vas i savjetovati da odaberete proizvod koji najbolje odgovara vašem prostoru i potrebama.