—————  UMJETNA TRAVA ZA GOLF

Vaš najbolji zamah!

Naše iskustvo u proizvodnji i postavljanju na golf terene te s R&D projektima kao što je GolfTurf dovelo nas je do proizvodnje golf travnjaka. Ovaj proizvod može reproducirati ponašanje najboljih golf objekata s prirodnom travom, za svako igralište.

—————  PROIZVODI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

U Realturfu imamo kvalitetno rješenje za svako područje golf terena kao što su fairway, ante green ili rough. Međutim, ono što naš proizvod čini drugačijim je to što imamo najbolju golf travu na tržištu zbog savršene izvedbe pri primanju i kotrljanju loptice. S našim terenom za golf imat ćete osjećaj da igrate na najboljim prirodnim terenima i bez velikih neugodnosti održavanja i potrošnje vode.

Naša najsuvremenija umjetna trava za golf ima prirodan izgled tijekom cijele godine i uvijek se održava u savršenom stanju jer je otporna na UV zračenje, vodootporna i otporna na najekstremnije vremenske uvjete. Jedan od naših amblematskih objekata, Pitch and Putt Sveučilišta Miguel Hernández u Elcheu, uživao je u našem golf travnjaku više od 12 godina.

Uživajte u najboljem iskustvu, bilo da ste profesionalni klub ili pojedinac koji želi postaviti putting green u svom kućnom vrtu.

Instalacija se preporučuje za: profesionalne i amaterske klubove, putting greenove, privatne vrtove.