VRT

UMJETNA TRAVA ZA VRT

 

Najstvarniji vrt!

 

Naša vrtna kolekcija revolucija je zbog nevjerojatnog prirodnog završetka koji savršeno oponaša prirodno, kao i zbog iznimne čvrstoće i trajnosti. Uz to, naši se proizvodi prilagođavaju bilo kojoj površini poput vrtova, terasa, potkrovlja ili igrališta zahvaljujući našoj ekskluzivnoj Realtech® tehnologiji.

Naša umjetna trava za vrt može se postaviti na tlo, cement ili pločice, dajući joj jedinstvenu boju i stil zahvaljujući karakteristikama i prirodnom aspektu naših materijala. Promjenom ovog područja u vašem domu osjećat ćete se kao da ste u prirodnom vrtu punom života.

Razvili smo širok izbor proizvoda za vrt, pronađite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama: mekan, otporan, prirodan, gust i različitih visina.

 

Naši sintetički travnjaci za vrt imaju najprirodniji izgled na tržištu. Bez obzira na orijentaciju ili uvjete osvjetljenja, naši proizvodi računaju s tehnologijom koja vam omogućuje da uvijek imate najprirodniji izgled, bez obzira iz kojeg kuta ih gledate. Proizvodi s tehnologijom Look & Feel Realtech® posebno su razvijeni kako bi postigli najmanji sjaj vlakana uključivanjem mini rebara tijekom postupka istiskivanja i kombinacijom tijekom tafting procesa najmanje pet različitih vrsta vlakana i boja.

Pronašli smo ravnotežu koju traži svaka umjetna trava: mekoću, oporavak i otpornost vlakana. To možemo postići spajanjem tehnologija SoftMax Realtech®, Maxrecover Realtech® i Longlife Realtech®, dajući travnjaku naše kolekcije idealne karakteristike u pravom balansu.

Jednostavno čišćenje i održavanje površine kombiniranjem prave visine i gustoće vlakana u našim vrtnim modelima. U Realturfu nudimo vam naš paket za održavanje sa svime što vam je potrebno za održavanje instalacije. Uz minimalni napor vaš će vrt s umjetnom travom biti u savršenom stanju tijekom cijele godine.

 

Naša sintetička vrtna trava prošla je rigorozne testove kvalitete i ima trostruki sigurnosni certifikat te je sigurna poput igračke. Ova uredba kaže da proizvod može biti siguran samo ako tijekom igre na njemu ne ispušta štetne tvari. Uz našu umjetnu travu za vrtove imat ćete potpuno sigurno mjesto za odmor ili igru.