—————  UMJETNA TRAVA ZA SPORT

U društvu koje se sve brže kreće, sport je postao jedan od najvažnijih utjecaja na zdravlje, kondiciju i javnu zabavu. U Realturfu je svaka instalacija dizajnirana da zadovolji funkcionalne i estetske potrebe naših klijenata. Dajemo kvalitetan odgovor za sve različite primjene u kojima se može koristiti sportska umjetna trava.

Realturf izravno upravlja svakim projektom kako bi osigurao najvišu moguću razinu zadovoljstva, uključujući posjete na terenu radi održavanja, dizajna i gradnje.

Naši sportski sintetički proizvodi dizajnirani su, proizvedeni, instalirani i održavani u skladu s ISO 9001 kriterijima kvalitete.

Naši proizvodi imaju tehničke karakteristike i sastav punjenja koji se prilagođavaju potrebama različitih sportova poput nogometa, ragbija, hokeja, veslanja i tenisa. Imaju akreditaciju od najvažnijih međunarodnih sportskih institucija kao što su FIFA, ITF, WR, FEP i FIH.

Svi materijali koji se koriste u proizvodnji našeg umjetnog sportskog travnjaka pažljivo se proučavaju kako bi se prilagodili interakciji između igrača i površine: apsorpcija udara, abrazija, deformacija, otpornost na klizanje i vuča. Također se prilagođavaju i interakciji između lopte i površine: vertikalni odskok, ponašanje i kotrljanje lopte.

 

Saznajte više o cijeloj paleti umjetnih sportskih proizvoda i kontaktirajte nas kako bismo pronašli rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.