FIFA® PROGRAM KVALITETE

Realturf je ponosan što je prva španjolska tvrtka koja je dio zahtjevnog FIFA-inog programa kvalitete, koji potvrđuje i certificira našu kontinuiranu predanost izvrsnošću i kvaliteti naših proizvoda.

FIFA je objavila novi, restriktivniji priručnik za testiranje 2015. Svi proizvođači moraju biti u skladu s tim standardima kako bi imali FIFA-inu licencu. Naše istraživanje i razvoj od tada je razvilo niz proizvoda. Ovi proizvodi osiguravaju da naša kolekcija nogometnih travnjaka ispunjava najviše standarde koje je postavila industrija. Izuzetno smo ponosni što naši proizvodi udovoljavaju specifikacijama postavljenim FIFA-inim programom kvalitete. Realturf ima dvije FIFA-ine oznake kvalitete na svojim proizvodima:

FIFA® KVALITETA

Certificirana područja prolaze niz zahtjevnih testova, uključujući trajnost, otpornost, sigurnost i interakciju s igrom. Ovaj je standard u skladu s razvojem projekata zajednice i amaterskog nogometa koji se mogu koristiti tijekom 40 do 60 sati tjedno.

FIFA® PROGRAM KVALITETE PRO

Kako bi se udovoljilo parametrima profesionalne uporabe, certificirana područja                                                                                                                                                                                                 moraju proći najzahtjevnija ispitivanja karakteristika igre i sigurnosti te omogućiti                                                                                                                      upotrebu sportskog objekta 20 sati tjedno.