JAVNI RADOVI

Ljepota i boja u našim gradovima!

 

Naša kolekcija posebno dizajnirana za javne površine ima našu ekskluzivnu Realtech® tehnologiju. Realturfova javna cestovna trava ima nevjerojatan prirodni izgled i iznimnu čvrstoću i trajnost. Stoga je savršeno prilagođena javnim prostorima kao što su kružni tokovi, razdjelnici cesta, igrališta, poslovni vrtovi, terase ili javni bazeni.

Velika prednost naših modela je što su vrlo slični prirodnom, pružajući ugodnu prisutnost u javnim prostorima u kojima živimo, ali izbjegavajući glavne nedostatke prirodne trave kao što su velika potrošnja vode, gnojiva i visoki troškovi održavanja. Našu umjetnu travu za javne površine lako je očistiti i održavati, što omogućava javnim upravama da uštede vrijeme i novac i održavaju urbani prostor uvijek u savršenom stanju.

Naši modeli za javne površine mogu se postaviti na zemlju, beton ili pločice, stvarajući prostore pune života usred grada, zahvaljujući prirodnom izgledu naših materijala.

 

Naši proizvodi za javne površine imaju najprirodniji izgled na tržištu. U Realturfu naša umjetna trava za javne ceste računa sa tehnologijom koja joj omogućuje da uvijek ima najprirodniji izgled. To je zbog činjenice da uključuju tehnologiju Look & Feel Realtech®, razvijenu kako bi postigli najmanji sjaj vlakana uključivanjem mini rebara tijekom postupka istiskivanja i kombinacije tijekom procesa proizvodnje najmanje pet različitih vrsta vlakna i boja.

 

Umjetna trava Realturf za javne površine snažan je i otporan proizvod, sposoban izdržati intenzivnu izloženost prirodnom okolišu i prometu ljudi. To možemo postići korištenjem samo najboljih materijala i njihovom zaštitom od najnepovoljnijih vremenskih uvjeta upotrebom Longlife Realtech® tehnologija. To gradskoj travi daje idealne karakteristike čvrstoće i otpornosti za dugogodišnju upotrebu.

Umjetna trava za urbana područja omogućuje jednostavno čišćenje i održavanje površine, zahvaljujući pravilnoj kombinaciji visine i gustoće vlakana, što omogućuje optimalno čišćenje površine.

Uz to, naša nacionalna mreža stručnjaka, uvijek u vašoj blizini, pruža cjelovite i personalizirane savjete u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica.

Naši travnjaci na javnim površinama prošli su rigorozna ispitivanja kvalitete i trostruko su certificirani za zaštitu od požara i bakterija. Ne oslobađaju štetne tvari kad dođete u kontakt s njima. Uz naše proizvode, bilo koja javna površina imat će kvalitetan, prirodan izgled, 100% siguran travnjak.