GOLF

Vaš najbolji zamah!

Naše iskustvo u proizvodnji i instalaciji na golf terenima te s istraživačkim i razvojnim projektima kao što je GolfTurf dovelo nas je do proizvodnje golf travnjaka. Ovaj proizvod može reproducirati ponašanje najboljih golf igrališta s prirodnom travom, za svako od igrališta.

U Realturfu imamo kvalitetno rješenje za svako područje golf igrališta. Međutim, ono što naš proizvod čini drugačijim je to što imamo najbolje golf travu na tržištu zbog njezinih savršenih performansi na prijemu i kotrljanju lopte. Uz našu golf travu imat ćete osjećaj da igrate na najboljim prirodnim terenima i bez velikih neugodnosti u održavanju i potrošnji vode.

Naša najsuvremenija umjetna golf podloga ima prirodan izgled tijekom cijele godine i uvijek zadržava savršeno stanje jer je otporna na UV zrake, vodonepropusna i otporna na najekstremnije vremenske uvjete. Jedan od naših refernetnih objekata, Pitch and Putt, Sveučilište Miguel Hernández u Elcheu, uživa u našem golf terenu već više od 12 godina.

Uživajte u najboljem iskustvu, bilo da ste profesionalni klub ili pojedinac koji želi ugraditi zelenilo u svoj kućni vrt.

Instalacija se preporučuje za: profesionalne i amaterske klubove, ozelenjivanje površina, privatne vrtove.