Umjetna trava COMBO PRO 60

0,00 

DVOJBA? NAZOVITE NAS ZA SAVJET 


Oporavak                  ♦ ♦ ♦ –             Ubodi                 7.560
Interakcija igre         ♦ ♦ ♦ ♦             Težina                 3330 g
Izdržljivost                ♦ ♦ ♦ ♦           Visina                  60 mm
Gustoća                     ♦ ♦ ♦ ♦

 

Nema na zalihi

Kategorije: , ,

REALTURF COMBO PRO je naša posljednja generacija umjetne trave od 100% polietilena koja kombinira vlakna s ravnom fibriliranom strukturom s polukonkavnim monofilamentima s tri asimetrična rebra. Njegova kombinacija vlakana i tri nijanse sportsko zelene, daju mu maksimalnu prirodnost uz oporavak i stabilnost punjenja, što osigurava kombinacija ova dva sustava vlakana.

S visinom od 60 mm, tkanim korištenjem online Tufting sustava i s promjerom od 5/8 inča između linija uboda i 12 uboda po linearnom decimetru, što rezultira ukupno oko 7.560 uboda po kvadratnom metru i debljinom od 400 µm u monofilamenata i fibrilirane debljine od 110 µm, dajući ukupnu težinu od 3.330 g/m² i 20.000 deciteksa u cjelini. Osim toga, anti-UV obrada vlakana je izuzetna i otporna na najzahtjevnije vremenske uvjete.

Baza sustava je trostruka podloga, izrađena s dvostrukim slojem polipropilena (PP) i trećim slojem međusobno povezane mreže kako bi se jamčila stabilnost dimenzija baze. Brtveni sloj od lateksa jamči vlačnu čvrstoću od 50 N.

Montaža se izvodi na pravilnu i otpornu podlogu, a spojevi se lijepe dvokomponentnim poliuretanskim ljepilom, fug trakom, napunjenim silicijevim pijeskom (okruglim, opranim i osušenim 0,5-1,0 mm) s potrošnjom od 18 kg/m² i punjene crnom recikliranom gumom granulometrije 0,8-2,5 mm s uključenom opskrbom od 16 kg/m². Označavanje linija igre od istog materijala u bijeloj boji 10 cm širine, u skladu s propisima RFEF-a i širine 7 cm na igralištu za mali nogomet.

Sustav certificiran u neovisnom laboratoriju, koji doseže razine FIFA QUALITY i FIFA QUALITY PRO, za rekreativnu i profesionalnu upotrebu. U skladu je sa svim potrebnim certifikatima, sve dok ne postigne optimalne razine prema posljednjoj recenziji FIFA program kvalitete.

Karakteristike

Opće karakteristike sustava:

  • FIFA kvalifikacijska razina: FIFA QUALITY i FIFA QUALITY PRO
  • Vrsta: monofilament, polukonkavni presjek, (6 monofilamenata), fibrilirani, ravna struktura (1 filament)
  • Kalibar: 5/8 inča
  • Boja niti: 3 nijanse sportko zelene
  • Visina vlakana: 60 mm (±5%)
  • Težina vlakana: 1.900 gr/m² (±10%)
  • Uboda/m²: 7.560 uboda (±10%)
  • Težina pređe: 20.000 dtex (±10%)
  • Debljina niti: 400 mikrona (±10%)
  • Ukupna težina: pribl. 3.330 gr/m² (±10%)