Granulat BIANCO CARRARA

78,40 224,00 


VPC cijena za tonu, bez dostave – zatraži ponudu

Primjena:

  • uređenje dvorišta, staza, travnjaka, cvjetnjaka
  • estetika, dekor – URADI SAM
  • javne površine, groblja
  • urbani dizajn i krajolik

GRANULATI
Ovoj obitelji pripada vrlo velik broj neoblikovanih i neobrađenih prirodnih kamena. Mramor, porfir, granit i poludrago kamenje isporučuju se u raznim asortimanima izvrsne kvalitete. Glavne namjene odnose se na urbanu opremu i uređenje javnih i privatnih zelenih površina.
Svi su proizvodi dostupni u različitim veličinama kako bi se omogućio izbor najprikladnijeg formata za konačnu upotrebu. Raspon boja bez premca na tržištu, sposoban zadovoljiti najzahtjevnije arhitekte i kupce.

MRAMOR, PORFIR, GRANIT
Široka paleta mramora, porfira i granita, prirodnog kamenja izvrsne kvalitete. Naši proizvodi dolaze iz svjetskih ležišta i talijanskih kamenoloma.
Koriste se u raznim sektorima građevinarstva, industrije, urbanog namještaja, poljoprivrede, farmacije, stočarstva i hrane, s različitim veličinama i nijansama koje mogu zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.
U našem katalogu pronaći ćete izbor glavnih mramora, porfira i granita Made in Italy, poput cijenjenog Bianco Carrara, koji se ističe u svijetu svojom jedinstvenom bijelom bojom, ali i Bianco Zandobbio, Rosso Verona, Giallo Siena, Nero Ebano, Verde Alpi, te graniti Montorfano i Baveno, otporni i lijepi.

Dodatne informacije

Težina N/A