Drenažna potpora za sportske terene NIDASPORT

0,00 31,52 


Pogledaj više ….


Nidasport ploče od ekstrudiranog polipropilena u obliku saća 2.40 x 1.20 cm koje se koriste kao drenažni podrška za sportske terene. Saće promjera 8 mm prekrivene su s gornje i donje strane poroznim geotekstilom (25 g/m² netkanog materijala).


 

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Drenažna potpora za sportsko igralište

Nidasport polipropilenske saćaste ploče namijenjene su dobivanju kompleksnog sintetičkog travnjaka sa ili bez međusloja za prigušivanje za primjenu na sportskim terenima. Omogućuju izradu ravne porozne površine za postavu sportskih podova od sintetičkog travnjaka.

Propusnost potpornih ploča:

Ove saćaste ploče daju visoku propusnost i omogućuju da sportsko igralište ostane prohodno odmah nakon jake kiše. Visok kapacitet pohrane vode nidaplast saćastih ploča optimizira eventualni sustav drenaže.

Indeks praznine ploče veći je od 95%, što je učinkovito i praktično rješenje koje treba uzeti u obzir prilikom opremanja ili renoviranja sportskog terena.

Kapacitet pohrane vode nidasport ploča:

Za ploču debljine 21 mm: približno 18 l/m²
Za ploču debljine 28 mm: približno 24 l/m²
Za ploču debljine 40 mm: približno 34 l/m²
Za ploču debljine 60 mm: približno 51 l/m²

Tlačna čvrstoća ploče: 120 t/m²

Osim što pohranjuju kišnicu, nidasport ploče imaju izvrsnu apsorpciju udara.

Nidaplast saćaste ploče imaju izvrsnu otpornost na vodu i većinu kiselina, baza i otopina soli te su neosjetljive na glodavce.

Ove nidasport ploče mogu se primijeniti za alternativnu gradnju tradicionalnih igrališta, renoviranje sportskih terena ili za sportske terene na krovu ili multi-sportske terene.