STELLA PADD je inovativan i praktičan sustav stabiliziranja površina za konje. Izgradnja ograđenih prostora, a posebno jačanje njihovih površina važan je element prilikom planiranja objekata za konje. Stoga je sustav STELLA PAD razvijen na temelju iskustva i savjetovanja s uzgajivačima i ljubiteljima konja. Njihovo iskustvo i očekivanja potaknuli su stvaranje inovativnog stabilizacijskog sustava. Omogućuje ležernu upotrebu prostora ili sličnih sadržaja za konje. Sustav također osigurava sigurnost životinja i jahača.

U današnje vrijeme potrebna su moderna rješenja za jačanje i izravnavanje ograđenih površina u zgradama ili stajama. Rešetke STELLA PADD dizajnirane su na takav način da kada se ugrade čine integrirani stabilizacijski sustav. Ove rešetke mogu se napuniti bilo kojim rastresitim materijalom, zahvaljujući čemu osiguravaju potpunu odvodnju. Uz to, teren s rešetkama neprestano održava ravnomjernu površinu. Struktura rešetki i inovativan sustav povezivanja osiguravaju stabilnu površinu. Pojedinačne rešetke se ne stisnu i ne odvajaju jedna od druge tijekom uporabe. Osim toga, gornja površina rešetki je protuklizna. S druge strane, donji dio ima funkciju zadržavanja vode. U ovom dijelu strukture nalaze se mali oluci koji skupljaju vodu. Kao rezultat, pijesak na površini duže zadržava vlagu.

Materijal od kojeg su izrađene rešetke STELLA PADD dolazi od najkvalitetnijeg, odabranog recikliranog materijala. Sustav stabilizacije siguran je za okoliš i korisnike. Ljubitelji konja i konjarstva oduševljeno koriste nova rješenja. Takva rješenja omogućuju održavanje objekata u savršenom stanju.

Ugradnja rešetke za ojačanje STELLA PADD je jednostavna i ne zahtijeva posebnu stručnost. Ovisno o veličini, upotrijebite odgovarajuću opremu i pripremite potrebnu količinu materijala. Osim sigurnosti i udobnosti, važno je brinuti se i o okolišu. Proizvođač rešetke STELLA PADD za proizvodnju koristi samo postindustrijski PE / PP, kao proizvodni otpad od plastične ambalaže bez teških metala. Ovo je nesumnjivo važan proekološki faktor u rešetkama STELLA PADD.

DETALJI REŠETKE STELLA PADD

TIP SG4
MATERIJAL PE / PP (reciklirani)
VISINA 40 mm
DIMENZIJE 570 x 380 mm
KOM/m² 4.6
TEŽINA/kom 1.3 kg
TEŽINA kg/m² 5.60 kg
DEBLJINA STJENKI 6 mm
ČVRSTOĆA* 500 tona / m²
OSOVINSKI PRITISAK** 170 kN
VODOPROPUSNOST 96%
BOJA crna, smeđa
BROJ SAĆA 54
PROMJER SAĆA 60 mm
ZADRŽAVANJE VODE DA
KLASIFIKACIJA 16/16 prema DIN 1072 1985
POJAČANJE ŠILJCIMA opcionalno
ISPUNA rastresiti materijal, agregati
PROTUPOŽARNI PUTOVI DA
MAKSIMALNO m²/paleta 73 m²

kad se napuni
** prema TÜV SÜD testovima.