—————  UMJETNA TRAVA ZA TERASE I POTKROVLJA

Ako ste zabrinuti zbog insekata, potvrđujemo da umjetna trava, budući da je sintetička, neće privući kukce na vaše omiljeno mjesto.
Pronađite različite modele umjetne trave za terase s više karakteristika, kako biste odabrali model koji najbolje odgovara potrebama vašeg prostora.
Naši profesionalci u vašem području savjetovat će vas da postignete najbolji rezultat prema prometu, ako imate kućne ljubimce, visinu vlakana ( 20 – 25 mm umjetna trava , 30 – 35 mm umjetna trava , 40 – 45 – 60 mm umjetna trava ) ili druge karakteristike vašeg prostora.
Umjetna trava za terase i potkrovlja može se postaviti na cement, beton ili pločice, dajući joj jedinstvenu boju i stil zahvaljujući karakteristikama i prirodnosti naših materijala.
Preobrazbom ovog područja svog doma imat ćete osjećaj da na svojoj terasi stvarate prirodni prostor pun života.

—————  PROIZVODI.

#

UMJETNA TRAVA INCANTO

#

UMJETNA TRAVA TERRACE

#

UMJETNA TRAVA TERRANOVA

#

UMJETNA TRAVA MASTER

#

UMJETNA TRAVA ROMEO

#

UMJETNA TRAVA OASIS

——       IZUZETNA ZAVRŠNA OBRADA, MINIMALNO ODRŽAVANJE         ——

Naša umjetna trava za terase pripremljena je za veliki promet. Zahvaljujući tehnologijama BodyShape Realtech® i MaxRecover Realtech®, idealna je za prostore s velikim prometom, a svoju terasu možete ukrasiti i teškim predmetima kao što su vanjski namještaj ili čak bazeni na napuhavanje, a veliki oporavak naših vlakana će im omogućiti za povratak u početni položaj jednostavnim četkanjem.
Terase ukrašene umjetnom travom lako se čiste i održavaju zahvaljujući kombinaciji visine i gustoće vlakana naših travnatih modela, što nam uvijek omogućuje da površina bude u optimalnom stanju. Nudimo naš paket za održavanje sa svime što vam je potrebno za održavanje sintetičke trave na terasama. Napor je minimalan, ali će pomoći da vaša terasa ili potkrovlje budu u savršenom stanju tijekom cijele godine.
Postavljanje umjetne trave na terase je jednostavno, a travu možete postaviti sami, bilo na beton, cement ili pločice. Ostvarite najbolje rezultate slijedeći naše upute za postavu. Ako želite, imamo najbolje profesionalce u vašoj blizini koji će vam pomoći u tome. Osim toga, naša trava za terase prošla je rigorozne testove kvalitete i ima trostruki certifikat sigurnosti od bakterija i požara.

—————  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

MOŽE LI UMJETNA TRAVA GORJETI?
Umjetna trava Realturf ne gori, niti se vatra širi kroz nju zahvaljujući našoj FireProof tehnologiji, ali izravna izloženost vatri može je oštetiti.
PRIVLAČI LI INSEKTE?
Upravo suprotno. Umjetna trava ne samo da ne privlači kukce nego i značajno smanjuje njihovu prisutnost, jer nije njihovo prirodno stanište gdje se osjećaju ugodno.