—————  SOFTMAX

Za one koji žele mekanu umjetnu travu ugodnog dodira po kojoj će hodati bosi i udobno se izležavati kako bi uživali na suncu ili se dobro zabavili s obitelji.

SoftMax tehnologija temelji se na prisutnosti ravnih monofilamenata koji zbog svog oblika daju travi nevjerojatnu mekoću. Polimeri koji čine vlakno sastavljeni su od najkvalitetnijih materijala koji se prenose u definiciju i čistoću vlakana gotovog proizvoda. Umjetnu travu proizvodimo uzimajući u obzir mekoću kao jedan od temeljnih aspekata za poboljšanje korisničkog iskustva. Budući da je to, uz udobnost, jedna od karakteristika koja će napraviti značajnu razliku i za odrasle i za djecu, pa čak i za kućne ljubimce.

Imamo široku paletu proizvoda za vrtlarstvo s tehnologijom SoftMax koji će u kombinaciji s ostalima njihova vlakna učiniti otpornijima i izdržljivijima.

Ova tehnologija je zaslužna za to da vaš mekani travnjak bude najudobnije mjesto u cijelom vašem vrtu. SoftMax će učiniti da ne želite biti nigdje drugdje.

—————  PROIZVODI SA OVOM TEHNOLOGIJOM

COLOR KIDS   ♦    MAXIMO  ♦  TERRANOVA      PRIVE      PROVENZA     COMFORT     TREVI     BRAVO     VITA     TERRACE     BASICPLUS     NATURE      ABSOLUTE