—————  UMJETNA TRAVA ZA KUĆNE LJUBIMCE

Omiljeno mjesto vašeg kućnog ljubimca!

 

Ako se pitate je li umjetna trava prihvatljiva za kućne ljubimce, odgovor je potvrdan.

 

Dizajniramo i razvijamo naše modele posebno prilagođene kućnim ljubimcima, s većom drenažom i otpornošću i tretmanom kako bi se postigao trostruki sigurnosni certifikat, čime površina postaje prostor za kućne ljubimce za 100% sigurnu igru.

 

Uživajte sa svojim ljubimcima u ugodnim trenucima igre ili opuštanja u svom vrtu. Ovdje možete dobiti inspiraciju i odabrati model koji najbolje odgovara vašim potrebama.

 

Odaberite visinu koja najbolje odgovara onome što tražite: umjetna trava 20 mm – 25 mm, umjetna trava 30 mm – 35 mm, umjetna trava 40mm – 45 mm – 60 mm.

—————  PROIZVODI

——     ODLIČNA DRENAŽA I JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE     ——

Naši modeli umjetne trave za kućne ljubimce imaju MaxDrain Realtech® tehnologiju, koja osigurava vrhunsku drenažu trave, do 3 puta više od konvencionalne umjetne trave, eliminirajući tekućine i prljavštinu koju naši ljubimci mogu taložiti na površinu trave. Ako se vaš ljubimac popiški na umjetnu travu, to neće biti problem zahvaljujući iznimnoj drenaži naših proizvoda, izbjegavanju neugodnih mirisa i nakupljanja bakterija.

Umjetna trava za pse i mačke otporna je i jaka, zahvaljujući našoj LongLife Realtech® tehnologiji, sposobna izdržati sve aktivnosti, a istovremeno sadrži mekane niti koje su 100% respektabilne s krznom naših životinja.

Lako i učinkovito čišćenje površine zahvaljujući našem ekskluzivnom enzimatskom čistaču, omogućuje da površina umjetne trave za kućne ljubimce uvijek bude u savršenom stanju i također namiriše površinu ugodnim mirisom svježe pokošene trave. Svojim klijentima nudimo paket za održavanje sa svime što im je potrebno za održavanje. Uz minimalan trud, uvijek možete imati spremnu pravu umjetnu travu za pse i mačke.

Najvažnija značajka našeg travnjaka je da je dizajniran tako da se kućni ljubimci mogu igrati potpuno sigurno, a nakon prolaska rigoroznih testova kvalitete možemo izjaviti da ima trostruki certifikat sigurnosti od bakterija i požara. Osim toga, umjetna trava za kućne ljubimce sigurna je kao i igračka, budući da ovaj standard utvrđuje da proizvod može biti siguran samo ako potpuno ne ispušta štetne tvari tijekom sisanja ili igranja s njim. Uz naše specijalizirane proizvode vaš će ljubimac, osim što će biti na svom omiljenom mjestu, uživati ​​u 100% sigurnom travnjaku.