Stabilizator šljunka NIDAGRAVEL IG040

205 kn (27 €)238 kn (32 €)

Ploča nidagravel IG040 idealna je za stabilizaciju šljunka na parkiralištima, cestama, prilaznim i vatrogasnim putovima, itd.

Izrađen od HDPE, nidagravel IG040 stabilizator šljunka, dimenzija 500 x 500 mm, fleksibilan je i robustan te pogodan za gust promet. Debele stijenke saća od 3 do 5 mm mogu biti u dodiru s kotačima vozila.

Ploče 50 x 50 cm


 

205 kn (27 €)238 kn (32 €)

Visina
This option is required
40 mm 50 mm
Boja
This option is required
Crna Zelena
Clear selection

Nidagravel IG040, rješenje za gradska parkirališta

Nidagravel IG040 ploče sprječavaju nastanak kolotečina, rupa i lokvi na parkiralištima i pospješuju prirodnu infiltraciju kišnice u tlo. Jednostavne su za ugradnju i savršene za držanje šljunka na mjestu. Osim toga, ove ploče su ultra lagane strukture i mogu se lako transportirati.

Preporučaju se za izgradnju parkirališta s velikim prometom poput onih u trgovačkim centrima ili parkiralištima supermarketa, ili industrijskih parkirališta (logistička platforma, skladišni prostori itd.)

Nidagravel za visokoprometna parkirališta, šljunčane ceste ….

Ploča nidagravel IG040 također se koristi za izradu prilaza, kampova, parkirališta za kampere ili prilaznih cesta za vatrogasce.

Izvrsne rezultate dale su kod šljunčanih cesta u brdovitim krajevima, gdje sprječavaju ispiranje šljunka sa kolnika i stvaranje udarnih rupa za vrijeme olujnog nevremena. Velike uštede na održavanju, materijalu, a što je najbitnije omogućavaju stalnu funcionalost prometa.

Pokrivena šljunkom, šljunčana ploča daje tlačnu čvrstoću >800t/m².

Nidagravel stabilizator šljunka omogućuje stabilnost šljunka na padinama: do 15% nagiba.

Ploča sa šupljom jezgrom sadrži 3 učvršćenja po strani, što omogućuje spajanje ploča.