Drenažna podloga za sintetičke podove NIDAGREEN

190 kn (25 €)238 kn (32 €)

Nidagreen šuplje ploče služe kao potpora za sintetičke obloge. Promjer saća je 8 mm, a oblik saća daje ploči visoku tlačnu čvrstoću. Nidagreen saćasti nosači idealni su za realizaciju vaših vanjskih sadržaja na tlu, na ravnom krovu ili na balkonu.

Nidagreen je ekstrudirana polipropilenska ploča, prekrivena netkanim geotekstilom (PET 25 g/m²) s obje strane. Ploča sa saćama je posebno dizajnirana za postavljanje između sintetičke površine i poda.

Dimenzije ploča: 2400 x 1200 mm


 

190 kn (25 €)238 kn (32 €)

Debljina
This option is required
21 mm 28 mm
Clear selection
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Nidagreen, drenažna potpora za sintetičke obloge

Na saćastu ploču sa geotekstilom, toplinski zapečaćen na ploču s obje strane, može se postaviti bilo koja vrsta propusnog vanjskog pokrova: sintetički travnjak, odljevke za prigušivanje, šljunak sa smolom, itd.

Velike dimenzije (2,88 m²) propusne polipropilenske saćaste ploče omogućuju vrlo brzu montažu, čime se skraćuje vrijeme ugradnje. Nidagreen se postavlja izravno na prirodnu podlogu, bez upotrebe betonske ploče i služi kao stabilizator za sintetički travnjak. Ušteda vremena u usporedbi s betonskom pločom je znatna.

Dostupne su 2 debljine:

debljina 21 mm – Kapacitet skladištenja vode: ≈ 18 litara/m²

debljina 28 mm – Kapacitet skladištenja vode: ≈ 24 litara/m²

Struktura saća ne samo da mu daje veliku tlačnu čvrstoću već i veliki kapacitet za pohranu vode u slučaju vrlo jake kiše (95% vakuuma). Voda se privremeno pohranjuje u saćama, a zatim se postupno vraća u prirodni okoliš. Pravi mali pufer spremnik za kišnicu, nidagreen ostavlja podlogu suhom, prohodnom i vrlo stabilnom.

Saćasta ploča također doprinosi apsorpciji udara i 100% se može reciklirati.

Nidagreen ploča se koristi za realizaciju kod:

  • sportskih terena, terasa, okoliša bazena s umjetnom travom,
  • stvaranja igrališta za djecu s potporama za podove koji apsorbiraju udarce,
  • drenažnih podova od smole ili smole sa šljunkom za stvaranje terasa ili staza od smole