Plastični rubnik NIDABORDER ZAVOJ

31,19 54,08 

Nidaborder ZAVOJ je T-profil od 2 m od PVC-a koji se koristi za odvajanje svih vrsta materijala (biljnog, mineralnog, itd.) i za razgraničenje gredica, vegetacijskih površina, oko biljaka itd.


 

SKU: N/A Kategorije: ,

Rubnjak dizajniran za zavoje

Za prilagodbu različitim projektima, nidaborder zavoj PVC dužine 2m dostupan je u različitim visinama: 30 mm, 40 mm, 50 mm, 70 mm, 120 mm. Postoji i aluminijska varijanta visine 50 mm.

Ovisno o korištenoj visini ruba, nidaborder ZAVOJ ima prikladan U ili H spojni sustav.

Sidrenje ove letve vrši se jednostavno pomoću priloženih čavala. Za aluminijsku inačicu, sidrenje se vrši pomoću klamerica (ne isporučuju se).

Korištena na ravan, zakrivljen ili sinusoidan način, ova letvica omogućuje sve oblike i omogućuje brzo i bez ograničenja stvaranje razgraničenja.

Da biste postigli savršene obline, jednostavno izrežite jezičke sa svake strane obruba i dajte mu željeni oblik.

Nidaborder ZAVOJ postavlja se izravno na tlo ili postojeću podlogu i ne zahtijeva velike radove na temeljenju. Nema čekanja na ugradnju, upotreba mehaničkih uređaja nije potrebna.

Jednostavnim pokretom i bez alata moguće je transformirati T profil u L profil zahvaljujući djeljivoj bazi PVC nidaborder ZAVOJ. Također se može vrlo jednostavno rezati škarama.