Blokovi od prirodnog kamena MARMO GIALLO ANTICATO – starinska završna obrada

88 kn

PRIMJENA:
  • zidanje zidova, razgraničenje površina
  • dekorativni element u prostoru

DIMENZIJE:
30 x 15 x D12 cm

Obriši
SKU: N/A Kategorije: , ,

Opis

RJEŠENJA ZA URBANI DIZAJN & KRAJOLIK

ZIDOVI I OBLOGE


Među rješenjima od prirodnog kamena za opremanje vrta i vanjskih prostora nudimo izbor vanjskih kamenih zidnih obloga, izrađenih od malih modularnih elemenata koji se mogu koristiti za zadržavanje malih nasipa, za razgraničenje zelenih površina ili za dekorativne zidove. Prirodni proizvodi otporni na habanje i atmosferske utjecaje. U našem katalogu pronaći ćete obloge od mramora, kvarca, arenita ili škriljevca u vrlo širokom rasponu boja i finih završnih obrada, kao što je prirodni rascjep koji podsjeća na suhozide prošlosti, čime se povećava prirodnost površine. Travertinski blokovi sa starinskim završetkom, kamenje Luserna i Modak s prirodnom završnom obradom, cigle od tufa i bijeli ili obojeni mramor podijeljen na rez. Palisade su moderniji izbor za razgraničenje bilo kojeg područja s arhitektonskim elementima s jakim vertikalnim trendom. Liniju upotpunjuju pokrovi, odnosno elementi za zatvaranje gornjeg dijela kamenih zidova.


BLOKOVI / ZIDOVI


Mali kameni artefakti koji se koriste za izvedbu potpornih zidova ili za razgraničenje površina vašeg vrta sa raznim funkcijama.

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
IME

MARMO GIALLO ANTICATO

DIMENZIJE

30 x 15 x D12

ŠIFRA

BLG2A

Proizvodi i cijene

Art. br. Serija Naziv proizvoda Debljina Dimenzije (cm) Jed. mjere Cijena
BLG2A ZIDOVI I OBLOGE – Blokovi od prirodnog kamena MARMO GIALLO ANTICATO – starinska završna obrada 12 30 x 15 kom 88,40