Proizvodi za ventilirane temelje, prostore za pregled, ventilirane krovove i zaštitu podrumskih zidova

#
NEW ELEVETOR
#
DEFENDER

PROIZVODI ZA TEMELJE:   SVOJSTVA I PREDNOSTI

Geoplast nudi široku paletu proizvoda za izradu podnih prostora, ventiliranih temelja, a.b. ploča i krovova te zaštitu podrumskih zidova. Dizajnirali smo proizvode koji su lagani, modularni i dostupni u različitim veličinama. Naši Matrix, Modulo, Minimodulo, Multimodulo, New Elevetor i Defender izrađeni su od polipropilena (PP), materijala koji se može reciklirati. Zbog karakteristika materijala, svi naši proizvodi su otporni, lagani i lagani za rukovanje.

Matrix je naša oplata od recikliranog polipropilena za izgradnju betonskih plutajućih podova s MEP sustavima. Kombinira visoku nosivost betona s jednostavnim pozicioniranjem MEP-a, što ga čini superiornijim u odnosu na metalna postolje i pune betonske ploče. Matrix stvara stabilnu, monolitnu podlogu koja pruža otpornost na vatru, poboljšanu akustiku, jednostavno MEP održavanje i omogućuje bilo koju vrstu završne obrade (laminat, mramor, drvo, itd.).

Naši proizvodi Modulo, Multimodulo i New Elevator za izgradnju temelja lako se postavljaju bez dodatne radne snage i teških strojeva. Omogućuju učinkovit tijek rada koji eliminira sve nepotrebne korake, ponovljeni, odgođeni rad i prekomjernu proizvodnju općenito. Stoga naši proizvodi za temelje pružaju mogućnost za Geoplast Build Fast proces gradnje. Ovaj pristup gradnji štedi vrijeme i poboljšava ukupnu isplativost projekta tijekom izgradnje, kao i dugoročno.

Ventilirana temeljna konstrukcija ima nekoliko prednosti u pogledu strukture i održavanja. Ventilirani sloj osigurava prirodnu ventilaciju u zgradama, održavajući temelje suhima i ublažavajući vlagu koja se diže iz tla. Također, prostor između tla i temeljne ploče može se koristiti kao prostor za uvlačenje infrastrukture, MEP-a i cijevi. Taj prazan prostor ujedno služi i kao izolacijski sloj koji održava umjerenu temperaturu temeljne ploče, čuvajući stabilnost betona.

Za kvalitetu i trajnost betonskih ploča i krovova važna je i ventilacija. Naš Minimodulo omogućuje krovu da zadrži visoku razinu higro-termalne udobnosti i poboljšanu zvučnu izolaciju. Minimodulo pruža izvrsnu ventilaciju za vrlo tanak sloj od samo 3 cm debljine.

Defender je temeljni proizvod koji smo posebno osmislili za zaštitu podrumskih zidova. To je element izrađen od recikliranog PP-a za jednostavnu montažu na betonski zid. Stvara vodonepropusni prostor između zida i zasipa koji osigurava potpunu vodozaštitu podzemnog zida. Naš Defender pruža izvrsnu mehaničku čvrstoću, stoga ne zahtijeva šljunak za zatrpavanje.