Plastična oplata za izgradnju zidova, stupova, postolja, okruglih, ovalnih i četvrtastih stupova

#
GEOPANEL
Modularna plastična oplata za izradu betonskih zidova, temelja i stupova
#
GEOPANEL STAR
Modularna plastična oplata za izradu stupova, postolja i betonskih zidova
#
GEOTUB
Višekratna plastična oplata za konstrukciju okruglih stupova
#
GEOTUB PANEL
Modularna oplata za kvadratne i pravokutne stupove

PLASTIČNE OPLATE:  OSOBINE I PREDNOSTI

Geoplast plastična oplata je prikladna za izradu betonskih stupova, stupova, zidova, postolja i temelja izravno na gradilištu. Naši proizvodi oplate su modularni, stoga zadovoljavaju različite građevinske i projektne potrebe: stupovi i stupovi različitih oblika i dimenzija, zidovi i temelji različitih debljina i visina. Naši proizvodi za oplatu Geopanel, Geopanel Star, Geotub i Geotub Panel posebno su lagani u usporedbi s tradicionalnim drvenim pločama. Štoviše, plastični materijal od kojeg su izrađeni omogućuje da se beton ne lijepi: svaki se element može lako očistiti s malo vode i zatim ponovno upotrijebiti.

Proizvodi Geoplast oplate mogu se ponovno koristiti više od 100 puta ako se pravilno održavaju. Mogu se i iznajmiti, što omogućuje minimalna početna ulaganja i velike uštede u materijalu i skladišnom prostoru.

Geopanel je modularna plastična oplata za izradu betonskih zidova, temelja i stupova četvrtastog ili duguljastog presjeka. Širok raspon dimenzija olakšava izradu struktura bilo koje veličine i oblika. Omogućuje izgradnju zidova bilo koje debljine i visine. Zidne ploče izrađene su od ABS plastike, materijala koji je vrlo lagan i lak za rukovanje na gradilištu. Geopanel se također može koristiti za izradu krovišta, stubišta i okna dizala. Panel je težak samo 11 kg, stoga su i montaža i demontaža vrlo brzi. Proces ponovne upotrebe može se brzo ponoviti na različitim katovima zgrade. Geopanel je idealan za upotrebu unutar zgrada ili na gradilištima koja mogu biti nedostupna dizalicama i strojevima.

Geopanel Star je modularna, plastična oplata pogodna za izradu stupova i postolja. Dijeli sve karakteristike s Geopanelom, samo je prilagođen instalaciji koja odgovara kvadratnim i duguljastim stupovima.

Geotub je plastična oplata za izradu okruglih stupova visine do 6 m. Pogodan je za projekte restauracije, kao i za male prostore bez pristupa teškim strojevima ili dizalicama. Izrađen je od lagane plastike koja omogućuje konstrukciju u vodi i drugim ekstremnim vremenskim uvjetima.

Geotub panel je modularna oplata za kvadratne i pravokutne stupove. Prilagodljiv je vrlo ograničenim mogućnostima skladištenja i nudi visoku otpornost i dugotrajnost ploča.

Svi proizvodi Geoplasta mogu se smatrati izvrsnom zamjenom za stare metode gradnje objekata.