Proizvodi za distribuciju zraka za kompostiranje, biofiltraciju i dezodoraciju zraka

#
BIODRENING
Bio-filtracija sa Drening modulima
#
BIOMODULO
Obrada otpada i neutralizacija mirisa

SUSTAVI ZAŠTITE OKOLIŠA FUNKCIJA I UPORABA

Naši proizvodi Biomodulo i Biodrening dizajnirani su za izradu perforiranih i samonosivih podova za difuziju zraka u biostabilizacijskim sustavima. Također, napravljeni su da osiguraju dobru biofiltraciju materijala za uklanjanje neugodnih mirisa. Napravljeni od polipropilena (PP), materijala koji se može reciklirati i koji se također može dobiti iz regeneracije plastičnog otpada, naši proizvodi su snažni, čvrsti i opremljeni s 4 mlaznice dizajnirane s idealnim promjerom kako bi se zajamčila jednolika difuzija zraka po cijelom podu, za preciznu filtraciju.

Biodrening se sastoji od plastičnih i modularnih elemenata izrađenih od HDPE. Omogućuje stvaranje biofiltera u podu sa suhom ugradnjom proizvoda, izbjegavajući uvođenje betonske ploče. Visoka otpornost Biodreninga sprječava njegovo urušavanje zbog težine gornjih slojeva. Štoviše, perforirana bočna površina našeg proizvoda omogućuje protok svježeg zraka unutar filterskog sloja i osigurava njegovu homogenu distribuciju. Biodrening je idealan za biofiltere ograničene veličine, kod kojih nema potrebe za uređajima koji služe kao zamjena materijala za punjenje.

Naš Biomodulo je posebno dizajnirana oplata za stvaranje perforirane ploče savršene za sustav kompostiranja i postrojenja za difuziju zraka. Geoplast nastoji biti lider u najnovijim tehnološkim inovacijama, odabirući prave materijale koji jamče visoku kvalitetu i pronalaze rješenja za obradu organskog otpada, smanjujući opterećenje okoliša. Biomodulo, izrađen od 100% regeneriranog PP-a, otporan je i prilagodljiv, a istovremeno osigurava ravnomjernu distribuciju i difuziju zraka po cijeloj površini perforirane ploče u kompostanama i sustavima.

Biomodulo pojednostavljuje proces gradnje, za razliku od tradicionalnog sustava s rešetkama ili montažnim elementima jer se vrlo jednostavno postavlja. Štoviše, zahvaljujući strukturi koju je patentirao Geoplast, lako je postići pravilnu raspodjelu rupa u podu. To jamči homogeni dovod zraka unutar otpada ili unutar filtracijskog materijala biofiltera.