KUĆNI LJUBIMCI

Omiljeno mjesto vašeg ljubimca!

Ako se pitate je li umjetna trava prihvatljiva za kućne ljubimce, odgovor je da.

U Realturfu dizajniramo i razvijamo naše modele posebno prilagođene kućnim ljubimcima, s većom drenažom i otpornošću. Ovi proizvodi imaju poseban tretman koji osigurava trostruki sigurnosni certifikat, čineći površinu prostorom 100% sigurnim za kućne ljubimce.

Uživajte uz ugodne trenutke igre ili opuštanja vašeg ljubimca u vašem vrtu. Možete birati između širokog spektra proizvoda koji odgovaraju vašim potrebama.

 

Naša umjetna trava za kućne ljubimce ima MaxDrain Realtech® tehnologiju koja travnjaku daje vrhunsku drenažu, do 3 puta više od uobičajene umjetne trave, uklanjajući tekućinu i prljavštinu koju naši kućni ljubimci mogu ostaviti na površini travnjaka. Kada vaš ljubimac mokri po umjetnoj travi, to više neće predstavljati problem zahvaljujući iznimnom sustavu odvodnje naših proizvoda. Također se rješava neugodnih mirisa i svih bakterija koje se mogu nakupiti.

Umjetna trava za pse i mačke otporna je i jaka zahvaljujući našoj tehnologiji Longlife Realtech® koja može podnijeti sve aktivnosti. To omogućuje travnjak s mekanim nitima koji ni na koji način neće naštetiti koži našeg ljubimca.

 

Zahvaljujući našem ekskluzivnom enzimatskom čistaču, koji omogućava umjetnoj travi za kućne ljubimce da uvijek bude u savršenom stanju, a površini daje ugodan miris svježe pokošene trave, površina se lako i učinkovito čisti. Realturf našim klijentima nudi paket za održavanje sa svime što im je potrebno za održavanje. Uz minimalni napor možete dobiti pravu umjetnu travu za mačke i pse uvijek spremnu.

Izrađujemo travnjake dizajnirane za kućne ljubimce kako bi se igrali potpuno sigurno. Možemo osigurati da ima trostruku potvrdu o sigurnosti protiv bakterija i požara. Sukladno je strogim standardima koji osiguravaju da naši proizvodi u potpunosti oslobađaju štetne tvari tijekom lizanja ili igranja na njima. S našim specijaliziranim proizvodima vaš će travnjak biti vaše omiljeno mjesto, a vaš će ljubimac uživati u 100% sigurnom travnjaku.