TERETANE

Trening visokih performansi!

 

Teretane su svake godine sve veće i raznovrsnije. Korištenje umjetne trave u teretanama uvijek je mudra odluka jer stvara udoban i kvalitetan prostor za kretanje ljudi po teretani. Postao je omiljeni pod za većinu članova teretane. Umjetna trava jedva zahtijeva održavanje, prilično je jednostavna za čišćenje i pružit će vašoj teretani moderan, zeleni izgled. Umjetna trava održava se u optimalnim uvjetima, bez obzira na intenzitet treninga.

 

OPIS I KARAKTERISTIKE

 

Naša umjetna trava u teretani pripremljena je za veliku gužvu u prometu, a na njoj možete koristiti i teške predmete. Veliki sustav oporavka vlakana omogućit će im da se vrate u početni položaj odmah nakon uporabe. Naši proizvodi od sintetičke trave za teretane posebno su dizajnirani za treninge u zatvorenom i na otvorenom, te CrossFit prostorima. Omogućuje vam bavljenje svim vrstama sportova bez straha od prekida.

 

Jednostavno čišćenje i održavanje površine zahvaljujući teksturiranim monofilamentima velike gustoće u našim proizvodima za teretanu, koji uvijek održavaju površinu u optimalnim uvjetima. U Realturfu nudimo vam naš paket održavanja sa svime što vam je potrebno za održavanje umjetne trave u teretani: uz minimalni napor travnjak za teretanu bit će u savršenim uvjetima tijekom cijele godine.

 

Instaliranje umjetne trave u teretani jednostavan je postupak, a to možete učiniti sami. Može se postaviti preko postojećeg kolnika, betona ili pločice. Postignite najbolje rezultate slijedeći naše preporuke za instalaciju ili se možete obratiti jednom od naših najboljih profesionalaca u vašoj blizini da vam pomogne.

 

Naš travnjak za teretanu prošao je rigorozne testove kvalitete i ima trostruki certifikat o sigurnosti protiv bakterija i požara, što ga čini jednako sigurnim kao i igračka. Ovaj standard navodi da proizvod može biti siguran samo kada uopće ne ispušta štetne tvari tijekom igranja na njemu. S našim proizvodima vaša će teretana biti 100% sigurna. Također imamo široku paletu boja tako da možete prilagoditi i stvoriti funkcionalno sportsko područje s maksimalnim performansama.

 

Preporučena upotreba: Javne i privatne teretane, CrossFit i sobe za trening.