TENIS

Vrhunska kvaliteta za vaš teren!

Dizajnirali smo i proizveli našu kolekciju umjetne trave za tenis u skladu sa svim parametrima koje je postavila Španjolska teniska federacija. Realturf razvija umjetnu travu visokih performansi za profesionalce, kao i za umjetne travnjake privatnih klubova. Naši različiti proizvodi umjetne trave za tenis razvijeni su prema EFF standardima, a prikladnost za ovaj sport testirana je u neovisnim laboratorijima.

OPIS I KARAKTERISTIKE

Realturf ima tri tipa proizvoda za tenis u širokom rasponu boja, a svaki od njih ima specifične karakteristike za željeni tip površine.

Fibrilirana umjetna trava za tenis

Glavna karakteristika umjetne trave Proturf su njeni fibrilirani filamenti.

Za: Ova vrsta vlakana daje površini bržu igru i čini punjenje stabilnijim, tako da je odbijanje lopte pravilnije na ovoj vrsti površine.

Protiv: Vlakna trpe veće trošenje, pa je i trajnost manja.

Preporučena uporaba: Tenis klubovi s umjerenom prometom.

Monofilament umjetna trava

Umjetnu travu Drive Pro karakteriziraju monofilamentna vlakna s memorijskim učinkom. Monofilament ima tri živca, tehnologiju MaxRecover Realtech® koja pomaže vlaknu da povrati vertikalnost.

Za: Trajna, otporna i vrlo visoka trava za tenis. Igra je sporija nego na fibriliranim površinama i nastoji ugoditi velikoj većini igrača.

Protiv: Površina se mora povremeno četkati da bi se poravnala silikatna ispuna.

Boje: zelena, plava, hrđa, bijela

Preporučena uporaba: Tenis klubovi s velikom prometom.

Teksturirana umjetna trava od monofilamenta

Match Play umjetna trava karakterizira se teksturiranim monofilamentima. Ovaj proizvod ne prolazi postupak rezanja kao fibrilirani proizvodi, ali prolazi drugi postupak teksturiranja gdje se monofilament uvija.

Za: Nalikuje fibriliranoj travi uvijanjem, ali zadržava vrhunsku trajnost. Ova vrsta vlakana daje površini bržu igru ​​i bolje stabilizira punjenje, tako da je odbijanje pravilnije na ovoj vrsti površina. Proizvod će izgledati s manje punila, a boja će biti živopisnija.

Protiv: Vlakna trpe veće trošenje u procesu teksturiranja, pa je trajnost ove površine manja od monofilamenta s površinom memorijskog efekta.

Boje: zelena, plava, bijela

Preporučena uporaba: Tenis klubovi s velikom prometom.