NOGOMET

Trening kampovi i vrhunska natjecanja!

Realturf dizajnira i proizvodi FIFA® certificirane sustave umjetne trave za nogometna igrališta, od rekreativne upotrebe do najvišeg međunarodnog natjecanja. Asortiman proizvoda za nogometnu umjetnu travu kombinira najmodernija vlakna i inovativna vlakna visokih performansi kako bi se osigurala maksimalna sigurnost igrača i optimalna interakcija s loptom, u skladu sa zahtjevima nacionalnih i međunarodnih federacija.

U Realturfu proizvodimo najsuvremenije umjetne trave za nogomet za maksimalnu trajnost i performanse te za postizanje savršeno održavane sportske podloge tijekom mnogih godina.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Prema standardu utvrđenom FIFA-inim programom kvalitete, razvili smo umjetnu travu za nogometna igrališta u skladu sa:

 

 

FIFA QUALITY: Nogometna igrališta certificirana ovim standardom prolaze niz zahtjevnih testova, uključujući trajnost, izdržljivost, sigurnost i interakciju s igrom. Ovaj je standard u skladu s razvojem projekata zajednice i amaterskog nogometa, za procijenjenu upotrebu od 40 do 60 sati tjedno.

FIFA QUALITY PRO: Kako bi udovoljili profesionalnim parametrima upotrebe, naši su proizvodi prošli najzahtjevnije igre i testove sigurnosti, koji omogućavaju upotrebu od 20 sati tjedno.