REALTECH TEHNIČKA UMJETNA TRAVA

POVJERENJE PROFESIONALACA

Tijekom dizajniranja i izrade umjetne trave postoje brojne mogućnosti, sa širokim izborom polimera vlakana ili brtvi za podlogu. To konačni proizvod i njegove performanse čine sasvim različitim i jedinstvenim. U Realturfu radimo na tome da našim klijentima pružimo budućnost umjetne trave s razvojem tehničke umjetne trave REALTECH. Ova tehnologija poboljšava funkcionalnost trave u smislu estetike, trajnosti i poboljšava kvalitetu života naših klijenata.

Posljednjih godina izraz “tehnička sportska odjeća” postao je vrlo popularan. Tehnička sportska odjeća odnosi se na odjeću dizajniranu posebno za svaki sport. Oprema koju zahtijeva osoba koja se bavi planinarskim planinarenjem nije ista za osobu koja trči u parku, iako postoje sličnosti između oba sporta. Slična se situacija događa s proizvodima od umjetne trave. U Realturfu svake godine dizajniramo jedinstvene kolekcije sa specifičnim karakteristikama za svaku situaciju.

Slijedi opis naših glavnih tehnologija posebno dizajniranih i razvijenih da zadovolje potrebe naših klijenata:

Tehnologija FireProof u svojim vlaknima koristi polimere koji udovoljavaju europskoj normi EN 13501. Naši proizvodi imaju vatrootpornu kategoriju Dfl-s1, koja osigurava da naši proizvodi ne šire plamen ako su slučajno izloženi vatri.

U Realturfu želimo da se naši klijenti opuste i uživaju u našim proizvodima. To je razlog zašto materijale koji čine vlakna tretiramo 100% sigurnim proizvodima. Potvrđujemo da su proizvodi iz naše kolekcije sigurni poput igračke.

Sigurnost je uvijek bila jedan od naših glavnih prioriteta u Realturfu, razlog zašto smo razvili tehnologiju BacteriaFree. Polimeri naših vlakana tretirani su antibakterijskim proizvodima koji održavaju vašu travu bez bakterija.

LongLife tehnologija omogućuje proizvode s najvećom čvrstoćom i izdržljivošću na tržištu zbog korištenog polimera i tehničkih karakteristika koje dodaje vlaknima. LongLife tehnologija ima produženo jamstvo do 10 godina. Zaštitite svoju investiciju sa najboljim materijalima i svoj vrt u savršenim uvjetima na dulje vrijeme.

FiberFresh tehnologija održava temperaturu nižom od uobičajene umjetne trave. Uobičajena vlakna apsorbiraju toplinu uglavnom sunčevom svjetlošću. Tehnologija FiberFresh sposobna je lomiti sunčevu svjetlost, stoga se temperatura smanjuje do 12 stupnjeva.

SoftLand tehnologija koristi umjetnu travu s elastomernom podlogom za djecu koja je u skladu sa standardom EN 1177: 2008 za površinsko prevlačenje prostora za igru koji apsorbiraju udarce. Također se računa s kontrolom mjerenja visine pada većom od 2 metra.

AntiStatic tehnologija koristi polimere u svojim ugljičnim vlaknima i nitima koji rasipaju elektrostatički naboj trave tako da se ne nakuplja na površini. Trava s ovom tehnologijom u skladu je s UNE EN-14041 ANTI-STATIC standardom i EC 61340-4.1: DISSIPATIVE standardom.

Tehnologija MaxRecover jamči najbolji oporavak otiska. Ovaj sustav sastoji se od materijala s maksimalnom otpornošću koji vlaknima daju maksimalan oporavak. Polimeri se kombiniraju na način koji osigurava da vlakno ostane vertikalno.

Softmax tehnologija dodaje vlaknima nevjerojatnu mekoću. Ova mekoća ima znanstveno objašnjenje: polimeri vlakana sastoje se od najkvalitetnijih materijala, koji omogućuju vlaknima veću definiciju i čistoću u konačnom proizvodu. Ova je tehnologija odgovorna za stvaranje vašeg najugodnijeg travnjaka u vašem vrtu. Softmax će vas natjerati da ostanete tamo.

PetClean tehnologija ima poseban donji sloj koji omogućuje najvišu razinu drenaže. Također ima brtvilo od akrila i antibakterijskih vlakana koje sprječavaju nakupljanje mirisa ili bakterija. PetClean je, bez sumnje, savršen proizvod ako imate kućnog ljubimca.

MaxDrain tehnologija proizvodni je sustav koji proizvodu daje trostruku drenažu u usporedbi s konvencionalnim proizvodima. To se postiže sustavom koji utrostručuje perforacije na podlozi trave. Zbog toga je MaxDrain tehnologija savršena za područja s kućnim ljubimcima ili bazenima zbog vrhunske odvodnje tekućina i nečistoća.

Proizvodi s tehnologijom Look and Feel posebno su razvijeni kako bi imali najmanji sjaj na vlaknima. To se postiže uporabom mini rebara tijekom postupka istiskivanja i kombiniranjem najmanje pet različitih vrsta vlakana i boja tijekom procesa proizvodnje.

BodyShape tehnologija daje vlaknima specifične oblike tijekom postupka ekstrudiranja. Ova tehnologija proizvodima daje optimalan oporavak, a također zamjenjuje vlakna koja imaju manje trajnih rebara. Mekša vlakna s odgovarajućim oporavkom rezultat su ovog postupka.