Umjetna trava MEMORY D 60

(0 kn)

               DVOJBA? NAZOVITE NAS ZA SAVJET               


Oporavak                  ♦ ♦ ♦ –             Ubodi                 8.500
Interakcija igre         ♦ ♦ ♦ ♦             Težina                 2600 g
Izdržljivost                ♦ ♦ ♦ ♦           Visina                  60 mm
Gustoća                     ♦ ♦ ♦ –

 

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

REALTURF MEMORY D60 , umjetna trava najnovije generacije, u potpunosti izrađena od polietilenskih (PE) vlakana visine 60 mm, šest dijamantnih filamenata (12 niti) po ubodu, ima dvije nijanse sportsko zelene, a njegov memorijski efekt pomaže da se vlakna vraćaju u svoj početni položaj nakon sportske uporabe.

Proizvod ima 12.000 deciteksa, promjer 5/8 između uboda i 14 uboda po metru, što rezultira oko 8.500 uboda po kvadratnom metru i ukupnom težinom od 2.600 g/m². Osim toga, njegova vlakna posebno zaštićena od UV zraka daju mu visoku izdržljivost čak i u ekstremnim vremenskim uvjetima.

Baza na kojoj su vlakna tkana ima dvostruku podlogu, izrađenu od sloja polipropilena, isprepletene mreže koja jamči stabilnost dimenzija i završni brtveni sloj od lateksa, koji jamči otpornost na izvlačenje za vrijednost veću od 50. N.

Sintetička podnica postavlja se na pravilnu i otpornu podlogu, nakon proširenja fuge se lijepe dvokomponentnim poliuretanskim ljepilom, trakom za fuge, napunjenim silicijevim pijeskom (okruglim, opranim i osušenim 0,5-1,0 mm) težine od 18 kg/m² i punjene crnom recikliranom gumom granulometrije 0,8-2,5 mm s uključenom težinom od 16 kg/m². Oznake linija za igru ​​su od istog materijala u bijeloj boji od 10 cm širine, u skladu s propisima RFEF-a i širine 7 cm u slučaju oznaka malonogometnog igrališta.

Rezultirajući sustav dobiva i razinu FIFA QUALITY i FIFA QUALITY PRO razinu, prolazeći zahtjevne testove interakcije igrača na površini i lopte na površini utvrđene u FIFA PROGRAMU KVALITETE.

Karakteristike

Opće karakteristike sustava:

  • FIFA kvalifikacijska razina: FIFA QUALITY i FIFA QUALITY PRO
  • Vrsta: monofilament, presjek u bliku “D”, 6 monofilamenata (12 krajeva po ubodu)
  • Gauge: 5/8 inča
  • Boja niti: 2 nijanse zelene
  • Visina vlakana: 60 mm (±5%)
  • Težina vlakana: 1.300 g/m² (±10%)
  • Uboda/m²: 8.500 uboda (±10%)
  • Težina pređe: 12.000 dtex (±10%)
  • Ukupna težina: pribl. 2.600 g/m² (±10%)