KRAJOLIK

KRAJOLIK

Paletu proizvoda Realturf krajolik karakterizira stvaranje prekrasnih zelenih površina koje objedinjuju bit realistične i funkcionalne umjetne trave. Boja, mekoća i udobnost koju pružaju vlakna naših proizvoda pomažu nam u stvaranju prostora iz snova za uživanje u našim osjetilima.

Svake godine strpljivo radimo, biramo između velikog broja razvoja i tehnologija, s ciljem da budućnost umjetne trave postane stvarnost. Ponosni smo što smo razvili Realtech®, vlastiti tehnološki sustav koji je prisutan u cijeloj našoj paleti proizvoda, koji poboljšava funkcionalnost travnjaka i omogućava nam najbolju paletu proizvoda od umjetne trave na tržištu, zbog njegove izvrsne ravnoteže između funkcionalnosti, trajnosti i estetike.

Inspirirajte se krajobraznom kolekcijom Realturf, najstvarnija je, funkcionalna i najsvestranija na tržištu, odaberite našu široku paletu proizvoda od umjetne trave za vanjske prostore i uređenje vrta te ukrasite svoj vrt kao što ste oduvijek sanjali. Zaslužili ste vrhunsku kvalitetu s prirodnom esencijom i svim prednostima koje vam pruža Realturf umjetna trava na otvorenom.