IGRALIŠTA

Naš tehnički i kreativni tim može dizajnirati najzabavnija i najekskluzivnija igrališta. Kombinirajući boje na našem travnjaku, stvaramo jedinstvene površine na kojima se djeca mogu igrati i uživati bez ograničenja.

Zbroj dobrog dizajna, najbolje umjetne trave za djecu i naših ekskluzivnih jastučiće za udarce kod padova pružaju savršenu i najsigurniju kombinaciju za igru djece na standardiziranoj podlozi, a certificirani su za njezinu uporabu u najzahtjevnijim javnim parkovima.

Uz to, jednostavno čišćenje i održavanje površine, zahvaljujući kombinaciji visine i gustoće vlakana modela za našu djecu, uvijek nam omogućuju da imamo površinu u savršenom stanju.

U Realturfu smo osmislili idealnu površinu za naše male da uživaju bez ikakvih briga. Kombiniramo najbolje materijale i polimere u našoj travi, zajedno s ekskluzivnom protuudarnom podlogom.

Naša umjetna trava najnovije generacije za djecu opremljena je tehnologijama:

  • Kidsproof Realtech®
  • BacteriaFree Realtech®
  • Fireproof Realtech®
  • MaxDrain Realtech®
  • Antistatic Realtech®

I naša ekskluzivna podloga protiv udaraca, koja sustav čini prikladnim za pad s visine veće od dva metra, u skladu s propisima o igralištu EN 1177: 2008 (za površinsku oblogu područja za igru koja apsorbiraju udarce). Softland Realtech® najbolja je opcija kako se vaša djeca ne bi ozlijedila pri padu, zahvaljujući svom efektu ublažavanja i toplo se preporučuje kada postoje elementi igara s visinom.

Realturf vam pruža 100% sigurnu površinu.